kordaracing logo2015
footerfacebookiconyoutubeiconfooterrssicon

Tovább menetelnek a Korda Racing motorosai

A szezon eddigi legkeményebb erőpróbája elé állította a Korda Racing motorosait az Endurocross Bajnokság hétvégi fordulója, a csapat motorosai azonban Szandaváraljáról sem tértek haza üres kézzel.

A nyár első hétvégéjén a Nógrád megyei Szandaváralján folytatódott a MAMS Endurocross bajnoksága, ahol a tomboló hőség és a hatalmas por mellett egy kőkemény pálya várt a Korda Racing motoros versenyzőire. A verseny lebonyolítása a szokásoknak megfelelően négy részben történt, elsőként a félórás, utána a quados és az egyórás, végül pedig a 120 perces viadal résztvevői mérhették össze erejüket. És abban sem volt változás, hogy Liszka Rolandnak köszönhetően ismét Korda Racing győzelemmel vette kezdetét a versenynap, ahogy Pannonhalmán majd Tokodon, úgy Szandaváralján is ő ünnepelhetett a dobogó legfelső fokán a 30 perces futamot követően. Roli persze ezzel sem lakott jól, ezúttal is szerencsét próbált a felnőttek között a 60 perces futamban, ahol ismét remekelt, a közel hetvenfős abszolút mezőnyben a parádés hatodik helyen zárt, saját kategóriájában pedig nem akadt nála gyorsabb. Ugyanebben a mezőnyben próbált szerencsét a Korda Racing színeiben Pribula Adrián aki sajnos ezúttal nem tudta teljesíteni a távot. Linninger Patrick újra egy quad nyergében állt rajthoz az egyórás futamon. A rajtot sikeresen elvitte, de sajnos a tereprallyra felkészített quadja nem volt alkalmas a szűk erdei szakaszok teljesítésére. Így minden körben le kellett szállnia és átrakni egy keskeny részen a gépet, ami igen sok időt vett igénybe. De ezzel is beért hatodiknak a célba.


A fő számban, a kétórás versengésben a Korda Racing hat motorossal képviseltette magát, közülük ketten is beverekedték magukat a bivalyerős élmezőnyt jelentő Top10-be, Hertlik Donoven az abszolút 9., Solymosi György pedig közvetlenül mögötte, a tízedik helyen zárta a futamot. Szintén jár az elismerés Lantos Jánosnak, aki a veteránok közt másodikként érkezett célba. Englerth Tibor a Superveteran osztályban szerezte meg a hetedik helyet, míg Tóth Attila ugyanitt lett kilencedik, Gyabronka Bence számára viszont idő előtt véget ért a verseny.


http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing


A Korda Racing Enduro együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt, Penta Általános Építőipari Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Auner Motorsport, KTM– ÓCSA

ahid

 

 További Partnereink:

 
eneos
 
hertzzz
  penta kr
 
siwa
 
mada
 
 
 stravia
 
euroaszfalt
 
betonutepito logo
 
blaora text2
 
  felo logo
 
  alabardos_uj_3
  
 c b logo
 
stefani
 
staple care logo

 equicom logo
 stein
 me-logo
 
fm uj
 
szm 1
 
mnr
 
sinusnet
 
avant
 
bws
 
raorg
 
viwa
 
alex
 
autoszoft
 
kpk
 
lanchid
 
szerszam
 
kr ass 16
 
BDA Trans Kft
 
FKZ-Tools
 kr ies procomtec1
 
Rabakert
 
All 4 Office
 
revo
 
kr raab cnc
 
 
kr muzsai 16
 
noa ep logo
  dezso bt
 bk aeon
 Bialabok Alexandra
nct
 
szirt bau
 
ventil logo
 
gunhouse
 
young
 
szalai
 
scs bg
 
natur
premium szerszam
 
 regio center
 
hardy1
 
  prospero
 
al visz
 
bm komp dekor1
 
GULF 2202x2076
 
iramko
 
Schis 10630x4561
 
Honor
 
LL trans m
 
SALGO polc
 
lead design
 
tisztaviz logo
 
absoluthostess s
 
LF logo szlogennel
 
Média Partnereink:
 
 sport 1

 rallysport

 

rallyheart

Copyright © 2004-2017.